ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

Τρόποι Αποστολής

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής δεν ισχύουν σε:

Κλουβιά μεταφοράς σκυλιών, άμμοι γάτας, χαλίκια ενυδρίων και σπιτάκια σκύλων δεν εμπίπτουν στα δωρεάν μεταφορικά.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά έχουν αποκλειστικά οι παραγγελίες οι οποίες έχουν γίνει με προπληρωμή (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή online). Εξαιρείται η αντικαταβολή.
H παροχή των ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ δεν συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη προωθητική ενέργεια της εταιρείας μας (δωροεπιταγές, loyalty πρόγραμμα κτλ). Επίσης εξαιρούνται όλα τα είδη ζώων.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Η εταιρεία μας σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier, ACS αλλά και με μεταφορικές εταιρείες όπως η Μινωική μεταφορική , Fast Line & Μαυράκης Νίκος, σας δίνουμε τη δυνατότητα να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας με το χαμηλότερο κόστος μεταφορικών, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του εκάστοτε προϊόντος μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας εντός μίας ημέρας στην διεύθυνση αποστολής σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες εξυπηρετεί τις ανάγκες σας για παραγγελίες μεγάλου όγκου & βάρους, καλύπτοντας έτσι ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας.

ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μετά την έγκριση της παραγγελία σας από το αρμόδιο τμήμα, θα ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών, αλλά και το συνιστώμενο τρόπο αποστολής επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο το χαμηλότερο δυνατό κόστος για την εξυπηρέτησή σας.
Η ενημέρωσή σας γίνεται μέσω e-mail ή τηλεφώνημα.
Ενδεικτικές χρεώσεις για τα έξοδα αποστολής των παραγγελιών σας θα αναφέρονται και στο καλάθι αγορών ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας αναλόγως τον όγκο, το βάρος, τον προορισμό και τον τρόπο αποστολής με συνήθη κόστη από 3,00 έως και 10€.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η ασφάλιση περιλαμβάνει πλήρη κάλυψη του περιεχομένου μέχρι του ποσού δηλωμένης αξίας 3.000 €, για απώλεια, μερική ή ολική καταστροφή, εφόσον τα δέματα είναι επαρκώς συσκευασμένα και με αποκλειστική ευθύνη του αποστολέα.
Τα εμπορεύματα παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση και μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

Σημαντική σημείωση: Σε περίπτωση μεγάλου ογκομετρικού βάρους (όπως σε ενυδρεία, σπιτάκια κλπ) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης. Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες άνω των προαναφερθέντων ποσών και βάρους δέματος έως 30 κιλά. Οι χρεώσεις πέραν αυτών αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά την παράδοση του δέματος οφείλετε να ελέγξετε για τυχόν φθορές το δέμα σας μπροστά στον μεταφορέα ειδάλλως η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν διαπίστωση φθοράς μετά το πέρας της παράδοσης.

Ενδεικτικές τιμές Courier:

Βάρος Δέματος Για ΟΛΗ την Ελλάδα Για κάθε επιπλέον κιλό
0-3κg 2,50 € 0,62€

* Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%)

Χρόνος παράδοσης
Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Οι παραδόσεις γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 17:00 αναλόγως τα δρομολόγια των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών.

Προσοχή: Οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν από την ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία στην εταιρεία Ταχυμεταφορών. Με το που παραδώσουμε την παραγγελία σας θα λάβετε ενημερωτικό email ώστε να γνωρίζετε πότε ακριβώς παραδόθηκε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.3,0