ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφή στο eshop
Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με τον τρόπο που υποδεικνύει η εταιρεία μας και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.
Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει υπαναχώρηση εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας αλλά οφείλει να έχει ενημερώσει το eshop για την άσκηση του δικαιώματος του. Εάν το προϊόν είναι υγιές και έχει δηλωθεί το δικαίωμα υπαναχώρησης ο πελάτης μπορεί να κάνει νέα αγορά ισόποσης αξίας είτε να ζητήσει συμψηφισμό με νέα παραγγελία.
Οι παραπανω δυο επιλογές γίνονται μετά από την ημέρα που έγινε επιστροφή των προϊόντων στο eshop και αφού πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος των προϊόντων για να διαπιστωθεί η αρτιότητα τους (συσκευασία, προϊόντα, φθορές κτλ) Και στις 2 περιπτώσεις δεν γίνεται επιστροφή μεταφορικών εξόδων που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία, όπως και το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή της στην εταιρεία μας βαρύνει τον πελάτη.
Το δικαίωμα υπαναχώρησης εξαιρείται ρητά στις παραγγελίες που περιλαμβάνουν ζώα (όλα τα είδη κατοικιδίων ζώων και διακοσμητικών ψαριών).

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας:
Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν γίνεται επιστροφή του προϊόντος και ο πελάτης μπορεί να ζητήσει είτε επιστροφή της αξίας του είτε αποστολή εκ νέου του προϊόντος. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, μέσα στην συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Σε περίπτωση που από λάθος δεν αποσταλεί κάποιο προϊόν θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του εντός 10 ημερολογιακών ημερών. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος δεν επιβαρύνει τον πελάτη.

Εντοπισμός παραγγελίας

Την ημέρα που η εταιρεία courier παραλάβει την παραγγελία σας από την αποθήκη μας, θα λάβετε ένα email ή sms στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει, το οποίο θα αναγράφει τον Αριθμό Αποστολής (Voucher).

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εντοπίσετε σε ποιο στάδιο παράδοσης βρίσκεται το δέμα σας, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία εντοπισμού δεμάτων της ανάλογης κούριερ (ΕΛΤΑ courier, ACS courier, κτλ.) με την οποία έχει σταλεί η παραγγελία σας.