ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

Δωρεάν
Κωδικός προϊόντος: 015561223409 Κατηγορίες: , ,
Brands: EXO TERRA

Exo Terra UVB200 Extreme Compact Λάμπα 13w

Κωδικός προϊόντος: 015561223409

31,50 

Το Exo Terra Reptile UVB200 εκπέμπει το ιδανικό φάσμα UVB για βέλτιστη φωτοσύνθεση της βιταμίνης D3. Ο λαμπτήρας Reptile UVB200 είναι ειδικά σχεδιασμένος για να προσομοιώνει συνθήκες για ερπετά με πολύ υψηλές προδιαγραφές UV, όπως τα ημερήσια ερπετά από περιβάλλοντα της ερήμου.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ορίστε υπενθύμιση αγοράς για αυτό το προϊόν...

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημιουργήσετε υπενθύμιση αγοράς.
  • Για ερπετά με πολύ υψηλές τοποθετήσεις UV
  • Βοηθά στην πρόληψη της μεταβολικής νόσου των οστών
  • Ιδανικό για set-up στην έρημο ή ψηλότερα terrarium
  • Πολύ υψηλός δείκτης απόδοσης D3
  • Αυξημένη φωτοσύνθεση της βιταμίνης D3
  • Μεγιστοποιεί την απορρόφηση ασβεστίου
  • Ενισχυμένη απόσταση διείσδυσης UVB
  • Συνδυάστε το με φυσικό φως ή όραση ερπετών για βέλτιστη απόδοση οπτικού φωτός

Το Exo Terra Reptile UVB200 εκπέμπει το ιδανικό φάσμα UVB για βέλτιστη φωτοσύνθεση της βιταμίνης D3. Ο λαμπτήρας Reptile UVB200 είναι ειδικά σχεδιασμένος για να προσομοιώνει συνθήκες για ερπετά με πολύ υψηλές προδιαγραφές UV, όπως τα ημερήσια ερπετά από περιβάλλοντα της ερήμου. Αυτές οι περιοχές δέχονται άμεσο αφιλτράριστο ηλιακό φως με υψηλό επίπεδο UVB. Πολύ υψηλός δείκτης απόδοσης βιταμίνης D3 έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη φωτοσύνθεση της βιταμίνης D3 για την απορρόφηση του ασβεστίου και την πρόληψη των μεταβολικών ασθενειών. Η εκτεταμένη διείσδυση UVB καθιστά αυτόν τον λαμπτήρα την επιλογή για ψηλότερα terrarium ή terrarium με πιο πυκνές οθόνες.

Η ακτινοβολία φωτός και UV στους συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Η αλλαγή των λαμπτήρων του terrarium ετησίως εξασφαλίζει βέλτιστες συνθήκες φωτισμού για να διατηρείτε τα ερπετά σας. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.exo-terra.com και εγγραφείτε στο πρόγραμμα “Restore The Rays” και σας υπενθυμίζεται όταν πρέπει να αντικαταστήσετε τη λάμπα σας.