ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

Κωδικός προϊόντος: 015561226066 Κατηγορίες: , ,
Brands: EXO TERRA

Exo Terra Τεράριουμ με Πλάτη Διαστάσεων 45x45x60cm

Κωδικός προϊόντος: 015561226066

169,90 

  • Τρύπες εξαερισμού στο μπροστινό μέρος
  • Βέλτιστη ανταλλαγή θερμότητας και αέρα
  • Ανυψωμένη βάση
  • Κλειδαριά ασφαλείας
  • Διχτυωτό κάλυμμα
  • 5 ανοίγματα για καλώδιο/σωλήνες

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ορίστε υπενθύμιση αγοράς για αυτό το προϊόν...

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημιουργήσετε υπενθύμιση αγοράς.

Ο πιο σημαντικός εξοπλισμός που χρειάζεστε για να φιλοξενήσετε ερπετά και αμφίβια και να τα διατηρήσετε υγιή είναι ένα καλά σχεδιασμένο terrarium. Το Exo Terra’s Glass Terrarium έχει αναπτυχθεί ειδικά από ερπετολόγους έχοντας κατά νου τις ειδικές ανάγκες αυτών των ζώων – ο μοντέρνος σχεδιασμός και οι συμπαγείς διαστάσεις σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε όμορφα τοπία terrarium καθώς και τον τέλειο βιότοπο για τα κατοικίδιά σας.

Το terrarium έχει ένα ψηλό μπροστινό παράθυρο που σας επιτρέπει να απλώσετε ένα παχύ στρώμα υποστρώματος στο πάτωμα ή μια βαθύτερη στάθμη νερού σε ένα τροπικό terrarium (το δάπεδο είναι αδιάβροχο). Καλώδια θερμότητας και θερμαντήρες υποστρώματος μπορούν να εγκατασταθούν κάτω από το terrarium χάρη στην υπερυψωμένη βάση – αυτό δημιουργεί τις βέλτιστες συνθήκες θερμοκρασίας που επιτρέπουν στα ζώα να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του σώματός τους.

Δύο μπροστινές πόρτες που ανοίγουν ανεξάρτητα επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση για τροφοδοσία και καθαρισμό. Μια κλειδαριά ασφαλείας στις πόρτες εμποδίζει το τυχαίο άνοιγμα των θυρών. Οι πρακτικές οπές εξαερισμού κάτω από τις μπροστινές πόρτες καθώς και το διχτυωτό κάλυμμα διατηρούν την κυκλοφορία του φρέσκου αέρα και εξασφαλίζουν την ιδανική ανταλλαγή θερμότητας. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της θερμότητας στα terrarium της ερήμου καθώς και στη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων υγρασίας στα τροπικά terrarium.

Το κάλυμμα του terrarium μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί για καθαρισμό με τέσσερα μάνδαλα. Το κάλυμμα διαθέτει επίσης 5 επανασφραγιζόμενες εισόδους για καλώδια και εύκαμπτους σωλήνες για να μην μπλέκονται, ενώ επίσης να αποτρέπεται η διαφυγή μικρότερων εντόμων ή ζώων.