ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

Κωδικός προϊόντος: 247009-pethellas Κατηγορίες: , ,
Brands: Landmark

Landmark Φωσφορικό Ασβέστιο 500gr

Κωδικός προϊόντος: 247009-pethellas

7,40 

Κορυφαίας ποιότητας Φωσφορικό Ασβέστιο με την εγγύηση ποιότητας της Landmark. Ειδικό συμπλήρωμα για την ενίσχυση του ασβεστίου στον οργανισμό των πτηνών.

Ορίστε υπενθύμιση αγοράς για αυτό το προϊόν...

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημιουργήσετε υπενθύμιση αγοράς.

Κορυφαίας ποιότητας Φωσφορικό Ασβέστιο με την εγγύηση ποιότητας της Landmark.

Το ασβέστιο σε συνεργασία με τον φώσφορο εξασφαλίζει τη δόμηση ενός υγιούς και ανθεκτικού σκελετικού συστήματος. Παράλληλα καθοριστική είναι η συμβολή του ασβεστίου στην πηκτική ικανότητα του αίματος, στις μυϊκές και νευρικές λειτουργίες. Κατά την αναπαραγωγική περίοδο – διαδικασία και ωοτικία των πτηνών, το φωσφορικό ασβέστιο της Landmark είναι απαραίτητο συμπλήρωμα στην διατροφή τους για την σωστή δόμηση του κελύφους των αυγών.

Παράλληλα, το φωσφορικό ασβέστιο της Landmark, αποτρέπει δραστικά και ταχύτατα το φαινόμενο της «δυστοκίας» (προερχόμενης από την ανισορροπία Ca στον οργανισμό των θηλυκών). Παράλληλα αποτρέπει την εκδήλωση πληθώρας παθολογικών καταστάσεων που οφείλονται στην έλλειψη ή στην διατάραξη της ισορροπίας φωσφόρου και ασβεστίου.

Χρήση: Το Φωσφορικό Ασβέστιο της Landmark προστίθεται μόνιμα στην τροφή των πτηνών σύμφωνα με την προτεινόμενη δοσολογία του προϊόντος.