ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

Landmark Citronella & Ευκάλυπτος Υδατοδιάλυτη 15ml

Κωδικός προϊόντος: 292101-pethellas

7,30 

Άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας με παράλληλη δημιουργία φυσικών συνθηκών που οι μικροί ” ανεπιθύμητοι επισκέπτες ” αρνούνται να δεχθούν. Ιδιαίτερα αποτελεσματική με το υπερ-εμπλουτισμένο έλαιο από σιτρονέλα, ευκάλυπτο και πεύκο!

Ορίστε υπενθύμιση αγοράς για αυτό το προϊόν...

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημιουργήσετε υπενθύμιση αγοράς.

Η συμπυκνωμένη Citronella για σκύλους της Landmark είναι η ιδανικότερη λύση για τον ψεκασμό μεγάλων χώρων! Εσείς απλώς προσθέστε νερό και ψεκάστε τους εξωτερικούς χώρους της οικίας σας, τα ενδιαιτήματα των κατοικίδιών σας αλλά και τους περιβάλλοντες χώρους των εξωτερικών δραστηριοτήτων σας, απολαμβάνοντας εκτός από το υπέροχα ανανεωτικό άρωμα της Citronella, όλες τις φυσικές δράσεις της! Είναι η ιδανική λύση για κυνοκομεία, στάβλους αλόγων, κήπους, μπαλκόνια, camping αλλά και ο απαραίτητος σύντροφος κάθε φυσιολάτρη που διανυκτερεύει στη φύση.

Η συσκευασία της συμπυκνωμένης Citronella για σκύλους της Landmark στην συσκευασία των 15ml διαλύεται σε 1,5 λίτρα νερού βρύσης, για πολλούς καθημερινούς ψεκασμούς!

Η Citronella για σκύλους της Landmark χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ αραιωμένη. Η πυκνότητα των συστατικών του προϊόντος είναι εξαιρετικά πυκνή και ενδέχεται να δημιουργήσει ερεθισμούς αν δεν γίνει αραίωση.

  • Να αποφεύγεται η εφαρμογή της Citronella για σκύλους της Landmark στα μάτια του κατοικίδιου, σε ανοιχτές πληγές – εκδορές – τραυματισμούς, ακόμα και αραιωμένη.
  • Σε περίπτωση επαφής της πριν την αραίωση με βλεννογόνους ή πληγές, ξεπλύνετε άμεσα με άφθονο νερό.
  • Το προϊόν να φυλάσσεται ΠΑΝΤΑ μακριά από παιδιά.
  • Να αποθηκεύεται σε μέρος σκιερό και δροσερό, προφυλαγμένο από την ηλιακή ακτινοβολία ή εστίες φωτιάς.