ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΝΩ*

Κωδικός προϊόντος: 83320030 Κατηγορίες: , , ,
Brands: Landmark

Landmark Carnitine Συμπλήρωμα Διατροφής 30ml

Κωδικός προϊόντος: 83320030

5,80 

Υγρή Καρνιτίνη για Περιστέρια με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες και αναπαραγωγικές υποχρεώσεις.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ορίστε υπενθύμιση αγοράς για αυτό το προϊόν...

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημιουργήσετε υπενθύμιση αγοράς.

Υγρή ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ ΓΙΑ περιστέρια.

Η χρήση του προϊόντος Υγρή Καρνιτίνη για Περιστέρια προτείνεται για πτηνά με αυξημένες αναπαραγωγικές υποχρεώσεις όπως ταχυδρομικά περιστέρια κ.α. Η Υγρή Καρνιτίνη για Περιστέρια της Landmark αυξάνει την ενεργητικότητα των πτηνών, συμβάλλει στην καλύτερη ενεργειακή αξιοποίηση των λιπών σε κυτταρικό επίπεδο, βελτιώνει την ποιότητα, την ποσότητα και την κινητικότητα του σπέρματος, ενώ προσφέρει συνολική βελτίωση της εμφάνισης και της ζωτικότητας.

 Δοσολογία:

Πτηνά: 2 ml Υγρή Καρνιτίνη για Περιστέρια ανά λίτρο νερού, 2-3 φορές ανά εβδομάδα.

Συστατικά/L: L-Καρνιτίνη :140.000 mg, Vit A :401.650IU, Vit.D3:46.150IU, Vit E:530mg, Vit C:600mg, B1:250mg , B2:10mg , B6:100mg , B12:30.25mg, Viotine:15mg,Choline:250mg, K3:50mg, Niacine:250mg, Calcium D pantothenate:50mg, Folic acid:7.5mg, Ω3 fatty acids:1200mg, Zinc sulphate:4580mg, Sodium selenite:11mg, Sorbitol:9.000mg, Propylene glycol:121.000mg , Glucose:105.000mg, Dextrose:9.000mg, Fructose:9.000mg, Calcium:600mg, Magnesium sulphate:300mg, Copper sulphate:180mg, Cobalt sulphate:30mg, Iron sulphate:60mg, Aminoacids:21mg, Herbal extracts :3.600mg (solanum nigrum, achyranthes aspera, thymus vulgaris), Nicotinic acid:30mg, Phosphoric acid:2400mg, Calcium chloride:1950mg, Distilled watter:up to 1000ml.

Αναλυτική περιγραφή L-CARNITINE – Υγρή Καρνιτίνη για Περιστέρια :

Ως κηδεμόνες ή και εκτροφείς κατοικίδιων ζώων συντροφιάς (θηλαστικά & πτηνά) προσπαθούμε να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας φίλους την καλύτερη δυνατή διατροφή ώστε να βελτιώσουμε την υγεία και την ευημερία τους. Η Υγρή Καρνιτίνη για Περιστέρια Landmark είναι ένα σημαντικό υγρό διατροφικό συμπλήρωμα, συμπυκνωμένης περιεκτικότητας σε L-Carnitine (levocarnitine) που μπορεί να χορηγηθεί σε όλα τα αγαπημένα μας ζώα συντροφιάς (θηλαστικά & πτηνά).

Η Υγρή Καρνιτίνη Landmark λειτουργεί εν δυνάμει, στο να διευκολύνει τη μεταφορά λιπαρών οξέων τα οποία όπως η γλυκόζη είναι καύσιμα για την κυτταρική αναπνοή στα μιτοχόνδρια των κυττάρων, βελτιώνοντας τις καύσεις των λιπαρών οξέων και αυξάνοντας τον ενεργειακό μεταβολισμό της γλυκόζης στα κύτταρα, παίζοντας έτσι σημαντικό ρόλο στην παραγωγή κυτταρικής ενέργειας. Ταυτόχρονα είναι ένας ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας. Ακόμη προωθεί την αναπαραγωγή, την ανάπτυξη και την εγγενή διατήρηση της καλής υγείας των ζώων. Τα θρεπτικά συστατικά της Carnitine Landmark συντελούν στον φυσιολογικό μεταβολισμό του οργανισμού και ως εκ τούτου, έχει μια καίρια φυσιολογική λειτουργία.

Η ενδογενής βιοσύνθεσή της μαζί με μια διατροφική παροχή Υγρή Καρνιτίνη για Περιστέρια Landmark επαρκούν για την κάλυψη των φυσιολογικών απαιτήσεων των ζωών συντροφιάς. Παρ ‘όλα αυτά, πολλοί παράγοντες (διατροφικά λάθη, παροχή λιπαρών τροφών, κατάσταση στρες στην αναπαραγωγή και στο περιβάλλον, υπογονιμότητα , έντονη δραστηριότητα, λειτουργική εντερική υποβάθμιση, χρήση ορισμένων αντιβιοτικών, γήρανση) επηρεάζουν τη βιοσύνθεσή της L-Carnitine και τη μεταβολική ικανότητα της με αποτέλεσμα να απαιτείται η διατροφική χρήση της Υγρής Καρνιτίνης για Περιστέρια της Landmark .

Γενικά η ανεπάρκεια αυτού του θρεπτικού συστατικού μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία προβλημάτων υγείας, υπογονιμότητας, εκφύλιση του μυοκαρδίου και του συνόλου των γραμμωτών μυών (σκελετικοί μύες) λόγω της μειωμένης αναγεννητικής ικανότητας των κυττάρων τους.
Η ισορροπημένη φόρμουλα της Υγρής Καρνιτίνης για Περιστέρια Landmark αναπτύχθηκε στηριζόμενη στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες και περιέχει ένα μοναδικό σύμπλεγμα βιοδραστικών συστατικών της L-Carnitine , μονοσακχαρίτες, βιταμίνες, μικροθρεπτικά συστατικά και αμινοξέα, και στοχεύει:

  • Στην θετική ρύθμιση της ομοιοστασίας της L-καρνιτίνης στον οργανισμό (θηλαστικά & πτηνά).
  • Στη βελτίωση της αναπαραγωγικής λειτουργίας στα αρσενικά (θηλαστικά & πτηνά).
  • Στην βελτίωση ή και αποκατάσταση των θηλυκών αναπαραγωγικών λειτουργιών (θηλαστικά & πτηνά).
  • Στην καλύτερη ανάπτυξη των εμβρύων (θηλαστικά & πτηνά).
  • Στην αύξηση της εκκόλαψης (πτηνά).
  • Στην υψηλότερη και καλύτερη καλύτερης ποιότητας παραγωγή. γάλακτος του προλοβού (πτηνά).
  • Στην υψηλότερη και καλύτερη καλύτερης ποιότητας παραγωγή γάλακτος (θηλαστικά).
  • Στην ενίσχυση της ανάπτυξης των νεοσσών των πτηνών και των εμβρύων των θηλαστικών.

Επίσης η Υγρή Καρνιτίνη για Περιστέρια συμβάλλει:

  • Στην καλύτερη ανάπτυξη και λειτουργία των γραμμωτών (σκελετικών) μυών (θηλαστικά & πτηνά).
  • Στην καλύτερη λειτουργιά της καρδιάς και του αγγειακού συστήματος (θηλαστικά & πτηνά).
  • Στην καλύτερη λειτουργιά του ήπατος (θηλαστικά & πτηνά).
  • Στην υποστήριξη του μεταβολισμού (θηλαστικά & πτηνά).
  • Στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας (θηλαστικά & πτηνά).
  • Στην αύξηση της παραγωγής νευρικών κυττάρων (θηλαστικά & πτηνά).
  • Στην μείωση της εξέλιξης του φυσιολογικού φαινόμενου της γήρανσης (θηλαστικά & πτηνά) .
  • Στην ταχύτερη απομάκρυνση παραχθέντων ενδοτοξικών απόβλητων της λειτουργίας των κυττάρων.
  • Στην αύξηση της αντίστασης του οργανισμού κατά των μολύνσεων και τη βέλτιστη κατάσταση της υγείας καθώς η Carnitine Landmark διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
  • Στην μείωση της ευαισθησία και της θνησιμότητας λόγω ασκίτη (συσσώρευση υγρού στην κοιλιακή κοιλότητα).
  • Αποτελεί ένα αποτοξινωτικό παράγοντα καθώς βοηθά επίσης, στην απομάκρυνση των τοξικών παράγωγων που δημιουργούνται εντός του κυττάρου από την λειτουργία των κυτταρικών οργανιδίων.

Με δεδομένο ότι L-Carnitine βοηθά στην παροχή διαιτητικού και σωματικού λίπους στον μηχανισμό παραγωγής ενέργειας των κυττάρων του σώματος, η Υγρή Καρνιτίνη για Περιστέρια της Landmark
αποτελεί απαραίτητο συμπλήρωμα την εποχή που ταΐζουμε λιπαρές τροφές ώστε να αποφύγουμε την εναπόθεση λίπους στα όργανα οδηγώντας τα σε δυσλειτουργίες.

Για τις αναπαραγωγικές εκτροφές η Carnitine Landmark αποτελεί βασικό διατροφικό συμπλήρωμα στο πρόγραμμα χρήσης πρόσθετων διατροφικών προϊόντων αντισταθμίζοντας την έλλειψη βιολογικά ενεργών ουσιών απαραίτητων για την κάλυψη των φυσιολογικών απαιτήσεων κατά την περίοδο προετοιμασίας της αναπαραγωγής αυξάνοντας την λίμπιντο και βοηθώντας στην ενίσχυση της ποιότητας και κινητικότητας του σπέρματος, την περίοδο του ζευγαρώματος ειδικά σε περιπτώσεις διαταραχών στις τοποθετήσεις των ζευγαριών ή της γονιμότητας, την περίοδο της εκκόλαψης, την περίοδο της ανάθρεψης – ανάπτυξης των νεοσσών οδηγώντας τους σε γρήγορη κλάρωση. Επίσης, χορήγηση του Υγρή Καρνιτίνη για Περιστέρια Landmark μπορεί να βελτιώσει τη φυσιολογική αναπαραγωγική λειτουργία σε παχύσαρκα πτηνά.

Η L-Carnitine αποτελεί μία από τις βασικές βιοχημικές παραμέτρους της ποιότητας του σπέρματος. Η χορήγηση της Υγρής Καρνιτίνης για Περιστέρια Landmark βελτιώνει την ωρίμανση των σπερματοζωαρίων εντός των γεννητικών οδών του άρρενος, τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, τον όγκο της εκσπερμάτισης, τον συνολικό αριθμό κινητικών σπερματοζωαρίων, και τον αριθμό των φυσιολογικά σχηματισμένων σπερματοζωαρίων καθιστώντας τα σπερματοζωάρια ικανά για γονιμοποίηση.

Στα θηλυκά αυξάνει τον ρυθμό της ωορρηξίας βελτιώνει την ανάπτυξη των εμβρύων τόσο κατά την διάρκεια της εκκόλαψης στα πτηνά ή κυοφορίας στα θηλαστικά, όσο και μεταγεννητικά ενισχύει το μεταβολισμό, προσφέρει περισσότερη ενέργεια και προάγει την ανάπτυξη νεοσσών και εμβρύων.

Επίσης είναι απαραίτητη η χορήγηση Υγρή Καρνιτίνη για Περιστέρια Landmark κατά την προετοιμασία των πτηνών μας για τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας την τεχνητή σπερματέγχυση «καλαμάκι» (Τ.Σ.) για να μεταφέρουμε σε ένα πλήθος απογόνων γενετικό υλικό υψηλής γενετικής αξίας για στοχευμένη γενετική βελτίωση με επιτυχία που με την κανονική αναπαραγωγή του ζευγαρώματος θα χρειαζόταν πολλές αναπαραγωγικές περιόδους.

Η αύξηση της ηλικίας έχει πολλές παρενέργειες που οφείλονται στην μειωμένη λειτουργία των μιτοχονδρίων,αυτά τα αρχαία εργοστάσια ισχύος των κυττάρων,αλλά και στην γήρανση των εγκεφαλικών κυττάρων.

Η ιατρική της αντιγήρανσης γνωρίζει ότι τα επίπεδα της L-Carnitine μειώνονται καθώς γερνάμε και στο μυστήριο της γήρανσης, το DNA των μιτοχονδρίων των κυττάρων (mtDNA), όταν υποστεί βλάβη προκαλεί τα συμπτώματα της γήρανσης. Η βλάβη αυτή μπορεί να αποφευχθεί σε κάποιο βαθμό με την χορήγηση L-Carnitine. Η χορήγηση της Carnitine Landmark βελτιώνει την συνολική μορφολογία των κυττάρων μειώνοντας την αλλοίωση τους λόγω της γήρανσης επιβραδύνοντας την γηραντική διαδικασία και τον κυτταρικό θάνατο εξαιτίας της αντι-αποπτωτικής της δράσης.
Εν κατακλείδι και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω, εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι η Υγρή Καρνιτίνη για Περιστέρια Landmark συμβάλει σημαντικά στην μακροζωία και την ευζωία των αγαπημένων μας κατοικίδιων!