Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Home Phone Top Sales

Πως να επιλέξετε το σπιτάκι του σκύλου σας

Η αγορά ενός εξωτερικού σκυλόσπιτου για τον σκύλο σας θα δώσει στο ζώο την ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο έξω και θα του δώσει έναν ιδιωτικό χώρο για να κοιμηθεί, να χαλαρώσει και να παίξει με τα παιχνίδια του. Εάν ο σκύλος σας ζει κυρίως έξω, ένα σκυλόσπιτο μπορεί επίσης να μονώσει το σκυλί διατηρώντας το δροσερό στους ζεστούς μήνες και ζεστό στους δροσερούς μήνες. Όταν αγοράζετε ένα σκυλόσπιτο, πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος (ύψος και μήκος) του σκύλου σας και επίσης να λάβετε υπόψη τον τύπο των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του σκυλόσπιτου.

Επιλέγοντας ένα καλό σκυλόσπιτο

Επιλέγοντας Ένα Καλό Σκυλόσπιτο
Επιλέξτε το ιδανικό σπίτι για το σκύλο σας
 • Μετρήστε τον σκύλο σας. Πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τον τύπο ή το μέγεθος του ίδιου του σκυλόσπιτου, πρέπει να γνωρίζετε τις διαστάσεις του κατοικίδιου ζώου σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να αγοράσετε ένα σκυλόσπιτο που θα δώσει στο κατοικίδιο ζώο σας αρκετό χώρο για να σταθεί, να γυρίσει και να κοιμηθεί. Βάλτε το σκυλί σας να σταθεί ακίνητο και, χρησιμοποιώντας μια ταινία μέτρησης, μετρήστε: ύψος όρθιας στάθμης (δάπεδο έως πάνω μέρος του κεφαλιού), ύψος ώμου (άρθρωση δαπέδου με ώμο) και μήκος (άκρη από τη μύτη έως το σωρό).
 • Το σκυλόσπιτο πρέπει να είναι τουλάχιστον 25% υψηλότερο από το ύψος του σκύλου σας. Έτσι, αν ο σκύλος σας έχει ύψος 30 ίντσες, η οροφή του σπιτιού θα πρέπει να είναι 38 ίντσες.
 • Το ύψος της πόρτας του σκύλου πρέπει να είναι 75% του ύψους των ώμων του σκύλου σας. Αυτό θα δώσει στον σκύλο σας αρκετό χώρο για άνετη είσοδο στο σκυλόσπιτο. Εάν το ύψος των ώμων του σκύλου σας φτάνει τα 20 ίντσες, η πόρτα πρέπει να είναι 15 εκατοστά ύψος.
 • Το μήκος του σπιτιού σκύλου (από πόρτα σε πίσω τοίχο) πρέπει να είναι τουλάχιστον όσο το μήκος ολόκληρου του σώματος του σκύλου σας – και ιδανικά λίγο περισσότερο για να δώσετε χώρο στον σκύλο σας για να νιώσει άνετα.

Επιλέξτε ένα σκυλόσπιτο κατάλληλου μεγέθους.

 • Επισκεφθείτε ένα τοπικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων και φέρτε μαζί σας το σκύλο και το εργαλείο μέτρησης. Εάν ο διευθυντής του καταστήματος το επιτρέπει, βάλτε το σκυλί σας να μπει στο σκυλόσπιτο για να επιβεβαιώσει ότι θα ταιριάζει άνετα. Αυτό θα σας δώσει επίσης την ευκαιρία να βεβαιωθείτε ότι το πλάτος του σκυλόσπιτου δεν είναι πολύ στενό για τον σκύλο σας. [2] Εάν δεν σας επιτρέπεται αφήστε το σκυλί σας να μπει στο σκυλόσπιτο, απλά μετρήστε τις διαστάσεις.
 • Επιβεβαιώστε επίσης ότι υπάρχει αρκετός χώρος για τα αξεσουάρ που θα βάλετε στο σκυλόσπιτο, όπως το κρεβάτι και τα παιχνίδια.

Προβλέψτε και τον χειμώνα και το καλοκαίρι

 • Σε ζεστό καιρό, ένα σκυλόσπιτο με άφθονο χώρο θα είναι πιο άνετο. Ένα μικρότερο σκυλόσπιτο μπορεί να είναι καλύτερο σε κρύο κλίμα, καθώς θα συγκρατεί καλύτερα τη θερμότητα από το σώμα του σκύλου. Ίσως είναι πιο πρακτικό να συμβιβάζεστε: αναζητήστε ένα σκυλόσπιτο που παρέχει επιπλέον χώρο για να καθίσει το σκυλί σας, αλλά δεν θα το αφήσει να παγώσει τους κρύους μήνες.
 • Περιορίστε την έκθεση του σκύλου σας σε επικίνδυνες καιρικές συνθήκες. Διαφορετικές φυλές θα έχουν διαφορετικές ανοχές για κρύο καιρό και ζεστό καιρό. Ωστόσο, ένα σκυλόσπιτο δεν είναι επαρκής προστασία από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Εάν οι θερμοκρασίες γίνουν επικίνδυνα υψηλές ή χαμηλές ή ο σκύλος σας εκτίθεται σε δυνατούς ανέμους, βροχή, χαλάζι ή χιόνι, φέρτε το σκυλί μαζί σας σε εσωτερικό χώρο.

Επιλέξτε ένα ασφαλές, ανθεκτικό υλικό

 • Το ξύλο (ή συνθετική απομίμηση-ξύλο) είναι συχνά η καλύτερη επιλογή, καθώς δεν θα αλλάξει τη θερμοκρασία με βάση τον εξωτερικό καιρό. Τα μεταλλικά και πλαστικά σπίτια μπορούν να αναπτύξουν αιχμηρές άκρες και να μην είναι ασφαλή για το σκυλί σας, και μπορούν επίσης να απορροφήσουν το κρύο και τη ζέστη στις αντίστοιχες εποχές, καθιστώντας το σκυλόσπιτο άβολο. [4] Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ σκυλόσπιτο που μπορεί να μεταφερθεί ή να επανατοποθετηθεί εύκολα, το πλαστικό θα είναι το καλύτερο υλικό.
 • Εάν επιλέξετε να αγοράσετε ένα ξύλινο σκυλόσπιτο, βεβαιωθείτε ότι δεν έχει υποστεί επεξεργασία με τοξική βαφή ή άλλες ουσίες που θα μπορούσαν να βλάψουν το σκυλί σας εάν μασουληθεί. [5] Τα ξύλινα σπίτια μπορούν επίσης να διαλυθούν. Καθαρίστε τις επιφάνειες πριν εγκαταστήσετε το σπίτι και ελέγχετε τακτικά για αιχμηρές άκρες ή θραύσματα, ώστε να τις εξομαλύνετε.
 • Πριν αγοράσετε ένα σκυλόσπιτο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα είναι ανθεκτικό στη ζέστη, το κρύο, τη βροχή και άλλες καιρικές ποικιλίες. Ρωτήστε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κατοικίδιων ζώων τι προτείνουν και επιβεβαιώστε ότι το σκυλόσπιτο που κοιτάτε είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στο νερό.

Επιλέξτε υπερυψωμένο δάπεδο

Beautiful Animal In Her Backyard By Her Dog House Aajsewj
Σηκώστε Το Σπιτάκι Του Σκύλου Μερικά Εκατοστά Από Το Έδαφος
 • Πολλά σκυλόσπιτα διαθέτουν υπερυψωμένα δάπεδα, τα οποία παρέχουν λίγα εκατοστά αέρα μεταξύ της κάτω επιφάνειας του εσωτερικού του σπιτιού και του εδάφους. Αυτή η περιοχή παρέχει μόνωση και θα διατηρήσει το σκυλοκόσπιμο πιο ζεστό από ό, τι αν το δάπεδο ακουμπούσε απευθείας στη γη. Εάν το σκυλόσπιτο είναι ξύλο, ένα υπερυψωμένο πάτωμα θα κρατήσει επίσης το ξύλο από την απορρόφηση υγρασίας από το έδαφος.
 • Επιλέξτε ένα σκυλόσπιτο με σκληρό πάτωμα, ώστε να βάλετε ένα κρεβάτι σκύλου μέσα. Το προεγκατεστημένο χαλί μπορεί να κάνει το σκυλί πολύ ζεστό. Ένα σκυλόσπιτο χωρίς πάτωμα θα λειτουργήσει επίσης, αλλά μόνο αν δεν περιμένετε βροχή ή αποστράγγιση νερού.

Μείνετε εντός του προϋπολογισμού σας

Πόσο Κοστίζει Ένα Σκυλόσπιτο
Πως Να Επιλέξετε Το Σπιτάκι Του Σκύλου Σας 12
 • Ένα καλό σκυλόσπιτο μπορεί εύκολα να κοστίσει 100 US $, οπότε βεβαιωθείτε ότι ξοδεύετε τα χρήματά σας σε μια λογική αγορά. Εάν προβλέπετε ότι περιορίζεστε από τον προϋπολογισμό σας, εξηγήστε το στον ιδιοκτήτη του καταστήματος κατοικίδιων ζώων όταν φτάσετε και θα συνεργαστεί μαζί σας για να βρει ένα αποτελεσματικό και προσιτό σκυλόσπιτο.
 • Μερικά σκυλοτροφεία προσφέρουν ανέσεις όπως εξαερισμός και θέρμανση. Ο εξαερισμός μπορεί να είναι σημαντικός για τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν το σκυλόσπιτο μπορεί να γίνει δυσάρεστα ζεστό ή βουλωμένο χωρίς ροή αέρα.
 • Ομοίως, εάν ο σκύλος σας θα περάσει το χειμώνα στο σκυλόσπιτό του ή εάν ζείτε σε ένα γενικά κρύο κλίμα, ίσως αξίζει να αγοράσετε ένα σκυλόσπιτο με εσωτερική θερμάστρα.
 • Ωστόσο, εάν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψετε τον εξαερισμό και τη θέρμανση για να βρείτε ένα πιο προσιτό σκυλόσπιτο.

Αποφασίστε για τη θέση του σκυλόσπιτου

 • Οι ιδιοκτήτες σκύλων συνήθως βάζουν σκυλόσπιτα στην μπροστινή ή πίσω αυλή, έτσι ώστε ο σκύλος να έχει χώρο γύρω από το σκυλόσπιτο για να τρέξει και να παίξει. Εξετάστε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε το σκυλόσπιτο σε μια περιφραγμένη τοποθεσία, έτσι ώστε ο σκύλος να μην μπορεί να τρέξει μακριά Το Το σκυλόσπιτο πρέπει να βρίσκεται σε μια περιοχή στην οποία ο σκύλος σας έχει συνεχή πρόσβαση. ο σκύλος πρέπει να είναι σε θέση να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα από το σκυλόσπιτο όταν το θέλει.
 • Εντοπίστε το σπίτι μακριά από άσφαλτο ή άλλο υλικό που απορροφά θερμότητα ή κρύο.
 • Σε περιόδους βροχής, κρατήστε το σκυλόσπιτο μακριά από χώμα, ώστε ο σκύλος να μην εντοπίζει λάσπη στο σπίτι σας. Ελέγξτε επίσης το σκυλόσπιτο για διαρροές.

Αποφύγετε την έκθεση του σκύλου σας σε υπερβολικό ήλιο ή σκιά

Dog In The Sun Phhs85M
Αποφύγετε Την Έκθεση Του Σκύλου Σας Σε Υπερβολικό Ήλιο Ή Σκιά
 • Αναζητήστε μια τοποθεσία για το σκυλόσπιτο που θα προσφέρει στον σκύλο σας ένα μείγμα θερμότητας και σκιάς. Μην εντοπίζετε το σκυλόσπιτο σε μια περιοχή όπου θα δέχεται άμεσο ηλιακό φως για περισσότερες από δύο ώρες. Ομοίως, αποφύγετε να τοποθετήσετε το σκυλόσπιτο σε μια τοποθεσία που θα είναι πάντα υπό σκιά.
 • Επίσης, δώστε προσοχή στα μοτίβα του ανέμου γύρω από το σκυλόσπιτό σας. Εάν έχετε κανονίσει το σπίτι να βλέπει βόρεια, το σκυλί σας μπορεί να υποβληθεί σε ψυχρούς ανέμους το χειμώνα. [7] Αντιμετωπίστε το σκυλόσπιτο μακριά από τον άνεμο, προς ένα πιο προστατευμένο μέρος της αυλής σας.

Δείξτε στον σκύλο σας το σκυλόσπιτο

 • Τα περισσότερα σκυλιά θα λειτουργήσουν προσεκτικά την πρώτη φορά που θα δουν το σπίτι. Αφήστε το δικό σας να εξερευνήσει το σπίτι μόνο του, χωρίς να το πιέσετε πιο κοντά. Ξεκινήστε με 10–20 λεπτά έκθεσης στο σκυλόσπιτο και μην πιέζετε τον σκύλο σας στο σκυλόσπιτο μέχρι να είναι έτοιμος να μπει μόνος του. Μπορείτε ακόμη και να «δωροδοκήσετε» το σκυλί σας με κεράσματα και επαίνους για να το κάνετε να νιώσει πιο άνετα γύρω από το νέο σκυλόσπιτο.
 • Εάν ο σκύλος σας είναι σκεπτικός για το σκυλόσπιτο, κάντε το να νιώσει πιο άνετα τοποθετώντας γνωστά κλινοσκεπάσματα ή παιχνίδια μέσα στο σπίτι.

Βάλτε αξεσουάρ στο σκυλόσπιτο

Αξεσουάρ Για Σκυλόσπιτο
Αξεσουάρ Σκύλουhttp://≪!– Wp:heading {“Fontsize”:”Large”} –> ≪H2 Class=”Has-Large-Font-Size”>Επιλέγοντας Ένα Καλό Σκυλόσπιτο≪/H2> ≪!– /Wp:heading –>
 • Δώστε κρεβάτι σκύλου. Βάλτε ένα άνετο, ζεστό κρεβάτι σκύλου μέσα στο σκυλόσπιτο, και πιθανόν ένα δεύτερο έξω αν το σκυλί σας απολαμβάνει να ξεκουράζεται στον καθαρό αέρα. Δεδομένου ότι το σκυλόσπιτο βρίσκεται έξω, ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τσιμπούρια, ψύλλους και θέματα που σχετίζονται με τον καιρό, όπως μούχλα και μούχλα. Για να ξεπεράσουν αυτό το ζήτημα, πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων τοποθετούν ένα στρώμα ροκανιδιών κέδρου στο πάτωμα του σκύλου, κάτω από το άλλο κρεβάτι. Τα ξύσματα κέδρου απορροφούν την υγρασία και απωθούν τόσο τα τσιμπούρια όσο και τους ψύλλους.
 • Τα ρινίσματα κέδρου θα είναι διαθέσιμα για αγορά σε τοπικό κατάστημα υλικού και ενδέχεται να υπάρχουν στο απόθεμά σας στο τοπικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων σας.

Δώστε στον σκύλο σας ένα μπολ με φαγητό και νερό

Two Dog Bowls Pj7Gshh
Δώστε Στο Σκύλο Σας Φαγητό Και Νερό
 • Εάν ο σκύλος σας ξοδεύει σημαντικό χρονικό διάστημα σε εξωτερικούς χώρους και χωρίς επίβλεψη στο σκυλόσπιτό του, θα πρέπει να του παρέχετε προσιτή τροφή και νερό. Αλλάζετε συχνά το νερό, καθώς μπορεί να προσελκύσει έντομα και ανθυγιεινά βακτήρια. Δεν χρειάζεται να κρατάτε το μπολ με τα τρόφιμα συνεχώς γεμάτο – ταΐστε το σκυλί μόνο στις συγκεκριμένες ώρες του γεύματος, καθώς τα άγρια ζώα μπορεί να κλέψουν την περίσσεια τροφής.
 • Ο σκύλος πρέπει να έχει πάντα πρόσβαση σε γλυκό νερό. Σε ζεστό καιρό, μπορείτε επίσης να το κεράσετε με παιδική πισίνα γεμάτη πάγο.

Προσθέστε μερικά παιχνίδια κοντά στο σκυλόσπιτο

Dog Toys
Πως Να Επιλέξετε Το Σπιτάκι Του Σκύλου Σας 13
 • Εάν ο σκύλος σας είναι πολύ ενεργητικός, τα παιχνίδια θα το βοηθήσουν να κάψει επιπλέον ενέργεια και θα εμποδίσει το σκυλί να μασήσει το ίδιο το σκυλόσπιτο. Δώστε στον σκύλο σας μια ποικιλία παιχνιδιών στο σκυλόσπιτό του. Ο σκύλος μπορεί να μασήσει ένα χαλαρωτικό παιχνίδι (όπως μια λωρίδα ακατέργαστου δέρματος) μέσα στο σπίτι του ή ένα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι (όπως μια μπάλα ή Frisbee) έξω από το σπίτι του.
 • Αποφύγετε να αφήσετε το σκυλί σας να πάρει βελούδινα ή γούνινα παιχνίδια (όπως τα λούτρινα ζώα) έξω, καθώς αυτά τα παιχνίδια πιθανότατα θα βραχούν και θα λερωθούν γρήγορα.